Apputvikling – iOS og Android

Nettside & Nettbutikk

Apputvikling

Grafisk design

Søkemotoroptimalisering

Webhotell

APPUTVIKLING OSLO

Sammen gjør vi idéene virkelige

En app er et mini program utviklet spesielt for telefoner og nettbrett. Formålet med APPen kan variere ettersom hva man ønsker at den skal utføre. De fleste kjenner til apper som for eksempel Facebook, YR, Candy Crush osv. Appens funksjon er å gjøre det enklere å for eksempel sjekke facebook uten å måtte logge inn via nettleseren eller å kunne motta varsler dersom noen sender deg en melding. Appene er tilgjengelig for nedlasting på App Store (Iphone) og Google Play Store (Android).

Så, hva koster en app?

Hva appen koster er avhenging av mange variabler, men jo mer komplisert appen er jo mer koster den å utvikle. En super enkel app kan koste fra 15.000 kr og oppover. Mens de mest kompliserte kan koste flere hundretusen.  Pixel Studio  har som mål å gjøre applikasjoner mer tilgjengelig for bedrifter og grundere som ikke har millioner i budsjett. Vi ønsker å tilby apper til en overkommelig pris som gjør at vi kan realisere flere smarte ideer.

Hvordan programmeres en app?

Når det kommer til apputvikling benytter vi oss av de to teknologiene, Hybrid og Native. Begge teknologiene har sine fordeler når det gjelder utviklingskostader og ytelse. Vi veileder og gir råd til hvilken teknologi som passer best for deg og din idé. Under følger en kort oppsummering av de ulike teknologiene vi benytter.

Hybrid app
En hybridapp er basert på HTML5 og teknologier som er samme man bruker for å utvikle nettsider. Enkelt forklart kan man si at en Hybrid app er en nettside pakket inn i et Native skall. En Hybrid app har lavere utviklingskostnader enn en Native app da man kun trenger å utvikle en versjon som passer for alle operativsystemer. En Hybrid app passer for alle som ønsker en app med enkle funksjoner som pushvarsler, netthandel, booking mm.

Native app
En Native app er en app utviklet med det programmeringspråket som er ment til de ulike operativsystemene. En Native app har høyere utviklingskostander, men på den andre siden har du mye høyere ytelse og kan implementere flere funksjoner. En Native app passer for apper som krever mer ytelse og komplekse funksjoner. Vi utvikler apper for de to største operativsystemene androind og IOS (Iphone).

Appen er ferdig, hva nå?

Når appen er ferdig publiseres den på Apple store og Google play Store. Vi hjelper deg med å finne søkeord så du lett blir funnet av potensielle kunder og brukere. Vi hjelper deg også med å utforme profesjonelle screenshots som gir appen din et profesjonell look på Apple store og google play.  Du vil også få tips og råd til hvordan du kan markedsføre appen og øke nedlastningsgraden.

Vedlikehold og sikkerhet – Både Android og IOS kommer stadig med oppdateringer av operativsystemet. Dette kan føre til at også appen trenger oppdateringer for å fungere optimalt med det nye operativsystemet.  I tillegg til software oppdateringer kommer det også nye telefoner som har bedre oppløsning, høyere ytelse og bruker nye teknologier. En app som ikke blir oppdatert vil ikke fungere optimalt og vil gi en dårlig brukeropplevelse.

Har du allerede en app og trenger en stabil samarbeidspartner?

Enten du har en Hybrid-, android- eller en IOS app kan vi hjelpe deg med å videreutvikle appen. Vi kan blant annet oppdatere appen, fikse bugs, re-designe og legge til nye funksjoner.  Vi har også muligheten til å utvikle appen din til flere plattformer dersom du kun for eksempel har IOS. Vi kan også utvikle appen så den er kompatibel med apple watch. Ipad og andre enheter.  Ta kontakt dersom du har noen spørsmål.

Prototyper

Har du en genial ide, men mangler resurser til å sette den i live? Vi kan utvikle ulike typer av  prototyper som du kan vise til potensielle investorer.  Dette kan være enkle prototyper som er bestående av screenshots eller en interaktiv app som viser de ulike funksjonene. Dette er en fin visuell måte å presentere en idé for potensielle investorer. 

Ofte stilte spørsmål

Å utvikle en APP kan koste alt fra 15 000 kr til 500 000 kr. Helt avhengig av hvor mange funksjoner man skal ha og hvor omfattende designet er.

Å utvikle APP kan ta alt fra noen måneder til 1 år. Det avhenger av hvor omfattende APPen er. 

Se relevante caser

–  CASE

FInn nye venner i dag!

–  CASE

Applikasjon som hjelper deg med finne barn som kommer bort fra foreldrene sine.

–  CASE

FInn nye venner i dag!

–  CASE

Applikasjon som hjelper deg med finne barn som kommer bort fra foreldrene sine.

Spørsmål om våre tjenester?

Ta gjerne kontakt med oss!