Om oss

–  OM OSS

Hvem er vi?

Pixel Studio er et kreativt web- og digitalbyrå med fokus på å skape varige inntrykk ved hjelp av unike løsninger som er både visuelt spektakulære og brukervennlige. Vi har spesialisert oss på  nettsider, SEO, apputvikling, grafisk design og mye mye mer. 

Pixel Studio har sitt hovedkontor i Oslo, men vi har leverert våre tjenester over hele Norge og over landegrensene. 

Vi ser frem til å samarbeide med deg!

Landingsside

–  CASE

Bravida hadde et ønske om få utviklet en nettside med fokus på ladeanlegg for elbil. Målgruppen var både bedrifter og privatpersoner. Triggeren ble en priskalkulator som estimerer hvor mye det vil koste å få implementert et ladeanlegg i for eksempel et borettslag.
Landingsside Offshore Norge

–  CASE

Norsk Olje og Gass blir Offshore Norge. For å skape mer kjennskap rundt navneendringen og for å vise mangfoldet til organisasjonen ønsket de å lage en landingsside med et interaktivt kart.

–  VÅRE CASER

Vi er stolte av alle våre caser, og oppdrag vi har løst for våre kunder. 

Hvert oppdrag et unikt for oss. Vi elsker å fordype oss i kundene våre.

–  VÅRE VERDIER

VI ER OPPTATT AV RELASJONER

Vi i Pixel Studio er opptatt av å skape relasjonen mellom deg og dine kunder. Dette gjør vi ved å spille på det som er ekte, verdier, nærhet og relasjoner. Uten dette vil ikke kunden kunne huske hva ditt brand er, hva slags tjenester du selger eller om produktet ditt har kvalitet. 

Man kan ha verdens beste tjeneste eller produkt, men eksisterer det ikke i hodet på folk, så er det ingen som kjøper det.

Spørsmål om oss?

Ta gjerne kontakt med oss!