TILBAKEMELDINGER

"Takk for det gode sammarbeidet"

Hos Pixel Studio gjør vi vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd. Vi ønsker å se på oss selv som en samarbeidspartner fremfor en ren leverandør. Her ser du hva noen av kundene våre sier om oss:

PIXEL STUDIO er en utrolig god samarbeidspartner når det kommer til design og digital markedsføring! De har blant annet utviklet nettsiden vår zoopit.no som vi er veldig fornøyd med! I tillegg til nettsiden bruker vi Pixel Studio til utvikling av markedsmodell som brosjyrer, flyers, bannerer mm,  Vi kan trygt anbefale Pixel Studio til alle som er ute etter en samarbeidspartner innen design og digital markedsføring.

Arne Kvale

Daglig leder Zoopit AS

Vi bruker Pixel Studio når det kommer til internettmarkedsføring, grafisk design og webdesign. Selskapet har laget vår nye nettside og bidratt til at vi er mye mer synlige på internett enn tidligere. Vi opplever Pixel Studio som et selskap med meget kompetente ansatte som vet hva de snakker om. De er i tillegg gode til å følge oss opp og vi føler at de har en genuin interesse av å hjelpe oss til å gjøre det bra. Vi vil anbefale Pixel Studio.

Henrik J. Grøstad

Daglig leder i Bryggespesialisten AS

Oslo Laserklinikk har benyttet seg av Pixel studio til utforming av logo, markedsmateriell og ikke minst nettsiden vår oslolaserklinikk.no. Vi opplever Pixel Studio som en meget seriøs samarbeidspartner både når det kommer til tjenestene vi har fått levert, men også i den gode servicen de gir. Pixel Studio har skapt mye verdier for oss i form av synlighet og presentasjonen vi har ovenfor våre kunder. Jeg kan trygt anbefale Pixel Studio!

Farhad Eshaghi

Oslo Laserklinikk AS

Vi har brukt Pixel Studio til å ta produktbilder for oss. De har i tillegg bistått oss med andre mindre oppdrag relatert til bilderedigering. Jeg opplevde Pixel Studio som meget seriøse og kompetente. De stilte opp på kort varsel, med masse energi og bidro med mange gode idéer. Vi kommer helt sikkert til å kjøpe flere tjenester fra dem i fremtiden.

Christoffer Endresen

Daglig Leder i Naturbit.no

Pixel Studio AS har laget min nye hjemmeside. Gjort meg mer synlig på nettet.

Imponert over deres kompetanse. Fler kunder finner meg. Kan anbefales på det varmeste. Alltid behjelpelig når det er noe jeg lurer på.

Anne Bolstad

Body Fly Klinikk Micro Derm

Vi har brukt Pixel Studio till Hemsida, gavekort och prislita. Väldigt seriösa og kompetente. Vi är väldigt nöjda med era tjänster och kommer absulut till att fortsätta gå till er och anbefalla dere vidare :) Tusen tack för ett gott sammarbete!

Sara Drakhshande

Halden Hud & Laserklinikk

KOM I KONTAKT MED OSS

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss på ditt neste prosjekt?

© 2018 PIXEL STUDIO AS ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

KONTAKT

© 2018 PIXEL STUDIO AS

ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

© 2018 PIXEL STUDIO AS

KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO