WEBDESIGNER OSLO

Den samme gode opplevelsen,

på alle enheter!

WEB DESIGN

En webside er bedriftens butikkvindu og kommunikasjonskanal direkte rettet mot kunder. En profesjonell nettside er med på å skape et positivt førsteinntrykk og troverdighet. I et stadig mer konkurranseutsatt marked velger flere bedrifter å være tilgjengelig på nett - ta det neste steget du også!

OPTIMALISERT FOR SØKEMOTORER (SEO)

I utviklingsfasen vil vi sammen med deg finne ut hvilke søkeord vi ønsker å rette oss mot, for så å bygge nettsiden rundt dette målet. Hvor høyt man vil ranke på de ulike søkeordene, vil selvfølgelig variere med konkurransen på de ulike søkeordene og hvor mye tid man ønsker å investere i optimaliseringfasen. Selv om en nettside ser bra ut visuelt, betyr det ikke at den er optimalisert for Google. Alle nettsider vi lager er optimalisert for søkemotorer som Google slik at du kan generere flere kunder og skaper bedre lønnsomhet for bedriften.

 

Vi har hjulpet flere kunder til å bli synlig på Google, prøv følgende søkefraser på Google:

 

"Rehabilitering brygge" - Bryggespesialisten
"Fjerne fettkul Oslo"
- Oslo Laserklinikk

MOBIL & NETTBRETT

I dag bruker 3 av 5 mobil eller nettbrett som hovedenhet når de surfer på nettet. I April 2015 lanserte søkemotoren Google en ny algoritme for sine søk, nettsider som ikke er mobiltilpasset vil bli nedprioritert i deres søk. Derfor er det godt å vite at våre nettsider er tilpasset mobil og nettbrett, slik at kundene dine får den samme gode opplevelsen på tvers av enheter!

ALLTID OPPDATERT

Ikke alle bedrifter har en kyndig person som kan ta seg av oppdateringer og vedlikehold av nettsidene. Ofte ender det med at en ansatt uten kunnskap og erfaring får denne oppgaven. Med vår tjeneste Webdrift tilbyr vi oppdatering og vedlikehold av din nettside, slik at kundene alltid får en god opplevelse og du sparer tid og penger.

LANDING PAGE

En landing page er en enkel nettside som kun inneholder den informasjonen kunden søker, uten å måtte navigere gjennom hele bedriftens hjemmeside. Ofte brukes landing pages  i sammenheng med konkurranser eller for å gi informasjon om et spesifikkt event. Landing siden har til hensikt å få brukeren til utføre en spesiell handling. Har du for eksempel en konkurranse gåede med på Facebook vil en landing page være den siden kunden kommer til når man trykker på Facebook linken. Dette er for å styrke effekten av annonsen og få kunden til å delta i konkurransen.

 

 

Ta kontakt med oss dersom du har spørsmål eller ønsker mer informasjon. Vi ser frem til å samarbeide med deg!

Klikk på bildene for å besøke nettsiden!

KOM I KONTAKT MED OSS

Har du spørsmål eller ønsker å samarbeide med oss på ditt neste prosjekt?

© 2018 PIXEL STUDIO AS ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

KONTAKT

© 2018 PIXEL STUDIO AS

ETT KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO

Den samme gode opplevelsen på alle enheter!

 

© 2018 PIXEL STUDIO AS

KREATIVT DESIGNBYRÅ BASERT I OSLO