Logo og identitet

Systemutvikling

Apputvikling

Nettside & Nettbutikk

Grafisk design

Søkemotoroptimalisering

LOGO DESIGN OSLO

Vi skaper en unik logo og identitet for din bedrift!

LOGO & IDENTITET

En logo er bedriftens første steg i å skape en merkevare og en unik identitet. Logoens oppgave er å gi assosiasjoner til produktet eller bedriftens virksomhet og reflektere dens verdier. En logo skal være enkel, gjenkjennelig og et sentralt grafisk element i din visuelle identitet som kan brukes over alt. I dag vises logoer på alt fra visittkort og brevhoder til nettsiden din. Det er derfor viktig med en profesjonell utformet logo.

DESIGNMANUAL

I tillegg til logodesign utarbeider vi også fullstendige designmanualer. En designmanual er som navnet sier en manual med visse «retningslinjer» for hvordan alle de grafiske elementene bedrifts profil skal brukes sammen. En designmanual inneholder som oftest logo, hvordan logo skal fremstilles, fonter (skrifttyper), farger osv.  En designmanual bidrar til å styrke merkevarebygging ved å sørge for riktig bruk av bedriftens visuelle elementer på alle formater.

Inspirasjon til designmanual >

Ofte stilte spørsmål

En logo kan koste alt fra 1000 kr til 100 000 kr. Det avhenger helt av hvor mange utkast/revisjoner man ønsker. Det hjelper også å ha en grafisk profil som man kan hente inspirasjon fra.

Enten du skal ha en komplett designmanual eller en logo starter prosessen med et innledningsmøte. Her kartlegger vi hvilke ønsker og behov du som kunde har. Videre blir det utarbeidet enkle skisser/utkast til hvordan logoen kan se ut. Sammen finner vi frem til hvilke elementer man ønsker å ta med videre i prosessen. Denne delen gjentar seg til vi har kommet frem til 2-3 alternativer det står mellom. Når du som kunde har funnet ut hvilken logo du liker best sluttføres prosessen ved at vi sender over logoen i ulike filformater.

Når det kommer til grafiske tjenester blir disse som oftest fakturert på medgått tid. Det betyr at vi kan utforme så mange utkast du måtte ønske.

Se relevante caser

– Apputvikling
– Apputvikling

–  CASE

Appen Smertevenn hjelper deg med revmatisme å holde oversikt over dine smerter og plager. Chatt med helsepersonell eller andre personer som er i samme situasjon som deg

–  CASE

My Moment er en applikasjon som lar deg sende tradisjonelle postkort rett i postkassen!

Spørsmål om våre tjenester?

Ta gjerne kontakt med oss!