vipps i nettbutikk - vipps nettbutikk

Øk salget ditt med Vipps i nettbutikk – Fem grunner til å inkludere Vipps som betalingsløsning

Å tilby Vipps som betalingsløsning i din nettbutikk kan være en smart måte å øke konverteringen og tiltrekke flere kunder på. I denne artikkelen vil vi dele fem grunner til å integrere Vipps i nettbutikken din og hva det koster å bruke Vipps som betalingsløsning. Lær hvordan Vipps kan forbedre kundeopplevelsen og hjelpe deg med å øke salget ditt i dag.

Her er de fem grunnene til å inkludere Vipps i din nettbutikk:

 1. Sikkerhet:
  Vipps gir en trygg betalingsløsning med kryptert informasjon og verifisering av betalingen via BankID. Kundene kan føle seg trygge på at deres personlige og finansielle informasjon er beskyttet.
 2. Rask og enkel betaling:
  Med Vipps kan kundene betale for produktene sine raskt og enkelt, uten å måtte skrive inn kortinformasjon eller annen betalingsinformasjon.
 3. Økt konvertering:
  Ved å tilby en enkel og trygg betalingsmetode som Vipps, kan du øke konverteringen på nettbutikken din. Kundene vil føle seg mer komfortable med å fullføre kjøpet og er mer tilbøyelige til å returnere til nettbutikken din i fremtiden.
 4. Lavere kostnader:
  Med Vipps betalingsløsning trenger du ikke å betale for dyre betalingsbehandlingsavgifter som du ville gjort med enkelte andre betalingsmetoder.
 5. Populær betalingsmetode:
  Vipps er en av de mest populære betalingsmetodene i Norge, og mange kunder forventer å kunne betale med Vipps når de handler på nettet. Ved å tilby Vipps i din nettbutikk, kan du tiltrekke deg flere kunder og øke sannsynligheten for at de fullfører kjøpet.

Hvilke nettbutikk plattformer støtter VIPPS?

 1. WooCommerce:
  WooCommerce er en populær e-handelsplattform for WordPress som støtter Vipps-integrasjon gjennom en offisiell plugin.

 2. Shopify:
  Shopify er en annen populær e-handelsplattform som støtter Vipps-integrasjon gjennom tredjepartsapper som «Vipps for Shopify».

 3. Magento:
  Magento er en kraftig e-handelsplattform som også støtter Vipps-integrasjon gjennom tredjepartsutvidelser.

 4. Episerver:
  Episerver er en annen plattform som tilbyr støtte for Vipps-integrasjon.

 5. Woo Doo:
  Woo Doo er en norsk plattform spesielt designet for å hjelpe norske nettbutikker med å integrere Vipps-betalingsløsningen på en enkel og effektiv måte.

Hvor mye koster det å bruke vipps i egen nettbutikk?

Prisene for å bruke Vipps i din egen nettbutikk kan variere avhengig av hvilken betalingsløsning og tjenester du velger å bruke. Generelt sett har Vipps to typer betalingsløsninger for nettbutikker: «Vipps på nett» og «Vipps på mobil».

For Vipps på nett er det ingen faste månedlige kostnader, men det er en transaksjonsavgift på 1,5 % av transaksjonsbeløpet for privatpersoner og 2,5 % for bedrifter. Det er også et etableringsgebyr på 999 kroner ekskl. mva.

For Vipps på mobil er det også en transaksjonsavgift på 1,5 % for privatpersoner og 2,5 % for bedrifter, men det er ingen etableringsgebyr. I tillegg kan det påløpe en månedlig abonnementsavgift, avhengig av hvilken pakke du velger.

Det er også verdt å merke seg at det kan påløpe ekstra kostnader hvis du velger å bruke en tredjeparts betalingsgateway eller betalingsleverandør for å integrere Vipps i din nettbutikk. Slike kostnader kan variere avhengig av betalingsleverandøren du velger å bruke.

Fordeler og ulemper med VIPPS

FORDELER: 

 1. Enkelhet og brukervennlighet:
  Vipps er en veldig enkel og brukervennlig betalingsløsning. Kunder trenger bare å logge inn i Vipps-appen og bekrefte betalingen, og pengene overføres umiddelbart til selgerens konto.
 2. Hurtighet:
  Vipps-betalinger skjer umiddelbart, slik at selgeren kan motta betalingen øyeblikkelig og sende produktet til kunden raskt.
 3. Sikkerhet:
  Vipps er en sikker betalingsløsning som beskytter både kundene og selgeren mot bedrageri og svindel.
 4. Popularitet:
  Vipps er en populær betalingsløsning i Norge, og mange kunder foretrekker å bruke Vipps når de handler på nettet.

ULEMPER: 

 1. Begrenset utbredelse:
  Selv om Vipps er populær i Norge, er det ikke alle kunder som bruker Vipps eller har installert appen. Derfor kan det være begrenset hvem du kan selge til når du bruker Vipps som betalingsløsning.

 2. Begrensninger på betalinger:
  Det er noen begrensninger på hvor mye du kan overføre via Vipps, og dette kan være en ulempe hvis du selger dyre produkter.

 3. Gebyrer:
  Det kan være gebyrer forbundet med å bruke Vipps som betalingsløsning i nettbutikken din. Du bør sjekke med Vipps for å se hva gebyrene er for din bedrift og nettbutikk.

 4. Konkurranse:
  Det er mange forskjellige betalingsalternativer for nettbutikker å velge mellom, og Vipps er bare en av dem. Du bør vurdere alle alternativene nøye før du velger hvilken betalingsløsning du vil bruke.

Har du spørsmål om VIPPS i nettbutikk?

Ikke nøl med å ta kontakt. Vi hjelper deg gjerne!

Innholdsfortegnelse

–  ARTIKLER

LES FLERE AV VÅRE ARTIKLER

Bygg appene dine raskt og enkelt med Appfarm: Helt uten kode
Vi ønsker alle å skape systemer og applikasjoner som gir en gnist av glede i brukerens øyne. Men hvordan kan vi være sikre på at vi har oppnådd akkurat det?...
brukertesting av system
Brukertesting av system: Identifisering av brukerbehov og forbedringsmuligheter
Vi ønsker alle å skape systemer og applikasjoner som gir en gnist av glede i brukerens øyne. Men hvordan kan vi være sikre på at vi har oppnådd akkurat det?...