Webhotell – WordPresspilot

Nettside & Nettbutikk

Apputvikling

Grafisk design

Søkemotoroptimalisering

Webhotell

WEBHOTELL WORDPRESS

WordPresspilot – Vår webhotell partner

Vi ønsker å kunne tilby alle våre kunder den mest optimale WordPress hostingen (webhotell). Dette startet med at vi så at våre kunder hadde trege nettsteder hos eksterne aktører. Derfor har vi internt utviklet vår egen plattform i samarbeid med Cloudflare, Amazon AWS, Hetzner og Google Services.

Hvorfor velge WordPresspilot for din WordPress side?

WordPress brukes nå av over 40% av alle nettsteder på internett. Dette betyr at det blir bare viktigere og viktigere å ha en rask WordPress side. Ofte deler du ressurser og kapasitet med andre på den samme webserveren. Hos WordPresspilot skaleres dine ressurser opp og ned ettersom hva du bruker uten ekstra kostnad. Dette løses ved at alt er i en sky, så du blir aldri forstyrret av andre nettsteder.

WordPresspilot har også sitt eget komponert cache system og bygd opp sin custom apache/nginx versjon for å levere den mest optimale webserveren.

Gratis test hos WordPresspilot

Vi ønsker at alle skal få muligheten til å teste WordPresspilot før de bestemmer seg hvor hva de ønsker å investere i av webhosting. Det krever kun at du tar kontakt med WordPresspilot, så vil de veilede deg for å sette opp en test.

Spørsmål om søkemotoroptimalisering?

Ta gjerne kontakt med oss!