Testing og kvalitetssikring

Systemutvikling

Apputvikling

Nettside & Nettbutikk

Grafisk design

Søkemotoroptimalisering

Testing og kvalitetssikring

Sikring av pålitelige og feilfrie systemer

Testing og kvalitetssikring spiller en avgjørende rolle i å levere pålitelige og feilfrie systemer. Hos Pixel studio har vi en omfattende tilnærming til testing og kvalitetssikring som sikrer at dine systemer fungerer som forventet og oppfyller de nødvendige kvalitetsstandardene. Vårt erfarne team av testing- og kvalitetssikringspersonell jobber tett sammen med utviklerne for å oppnå best mulig resultater.

- Vår tilnærming til testing og kvalitetssikring

Vi benytter en grundig og strukturert tilnærming til testing og kvalitetssikring for å sikre høy kvalitet og pålitelighet i dine systemer. Her er noen av de viktigste elementene i vår tilnærming:

Teststrategi og planlegging

Vi utvikler en omfattende teststrategi og planlegger nøye for å sikre at alle aspekter av systemet blir testet grundig. Dette inkluderer funksjonell testing, ytelsestesting, sikkerhetstesting og brukervennlighetstesting.

BRUKERTESTING AV UX

Vi utformer testscenarioer og testtilfeller basert på dine krav og forventninger. Vårt team utfører grundige tester for å avdekke eventuelle feil, feil eller mangler i systemet.

Automatisert testing

Der det er hensiktsmessig, benytter vi automatiserte testverktøy og rammeverk for å effektivisere testingen og øke testdekningen. Dette bidrar til å redusere manuelt arbeid og sikrer konsistens i testprosessen.

Kvalitetssikring og feilhåndtering

Vi har et dedikert team av kvalitetssikringspersonell som overvåker testprosessen, evaluerer testresultatene og sikrer at eventuelle feil eller mangler blir dokumentert og adressert på en systematisk måte.

- se andre tjenester innenfor systemutvikling

LURER DU PÅ OM VI KAN HJELPE DEG?

Ta en uforpliktende prat med oss.